Известие

Collapse
No announcement yet.

носачи 156-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщение
    Били ми споделил какъв е той?
    Еми трябва да го разхлабиш достатъчно че да може да се завърти на една страна за да може да изкараш болта на горния носач а той е доста дълъг. А вместо да разхлабиш 4 болта може да ги развиеш и да си смъкнеш всичко долу работи се много по лесно а и почти нищо не спестявяш като труд.
    156 1,8 ТS 99
    Nissan Murano 2005

Comment

Били ми споделил какъв е той?
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=30246
      Ето тук колегата Novachev е обяснил абсолютно подробно и илюстрирал със снимки нагледно.
      ТОВА Е ЛЕСНИЯТ НАЧИН.
      При него се отвива 1 болт в повече, този на аморисьора, свършваш работата минимум 1час по-рано, псуваш много по-малко "талянската инжинерна мисъл", а бе човека се е постарал да го обясни и онагледи, така че повярвай му.
      Както колегата ти казва болта на носача е доста дълъг и опира в купето при вадене, така че горните 4 гайки на тмпона се отвиват и амортисьора се изхлузва и завърта.
      sigpic
      Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
      156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
      147 JTDm 140-Малката манекенка
      GT- JTDm 150

Comment

А колко км си минал?
        Долните ми са OCAP от www.axm-auto.com, минал съм 15 хил. км. повечето градск (София) и не са мръднали!! Опра ли до горните, мисля пак OCAP да си сложа.

Comment

Сега съм ги свалил и ще слагам новите и ме интересува трябва ли да капна масалце на шарнира да влезе под маншона?
          Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Смених горните носачи, но пак има леко прискарцване понякога може ли да е от втулките на долните, тампоните задните на долните носачи са сменени?
            Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Сега съм ги свалил и ще слагам новите и ме интересува трябва ли да капна масалце на шарнира да влезе под маншона?
              На едно място четох че е по кофти е ако шарнирите не са ръждясали, но не знам колко е вярно....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

a be hora vie ludi li ste da davate po 200-300 lv za nosach
                predi godina si vzeh nosachi za alfa156 na A PLUS i sam minal nad 10 000 km i vse oshte darjat,da vi dam tel.na direktniyat vnositel i toy e spetsializiran samo za hodova chast i ima pochti za vsyakakav vid alfi
                Tel.052 61 69 61

Comment

Първоначално публикувано от kmk1973 Покажи съобщение
                  predi godina si vzeh nosachi za alfa156 na A PLUS i sam minal nad 10 000 km i vse oshte darjat,da vi dam tel.na direktniyat vnositel i toy e spetsializiran samo za hodova chast i ima pochti za vsyakakav vid alfi
                  Tel.052 61 69 61
                  колко струват и как се казва фирмата

Comment

Tel.052 61 69 61
                    Ти си минал страшно много километри с тия извънземни носачи
                    Giulietta 1,6 JTDm 2013
                    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Пиши на кирилица!!!

Tel.052 61 69 61
                      мене ме нема, в целата схема........

Comment

10 к км не са нищо са едни носачи! Аз немога така, да давам пари за нещо. селд няколко месеца да се обади пак. и Кво пак пари за части и труд, губене на време. А парите за лекарства да заспя нощем когато нещо й стане на милата...
                        Да си искарал 50 к км с тея носачи, хвали ги, е тогава направо сменям сервиза.
                        sigpic
                        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

мойте са от алекс ауто. вече 15 000 км. единия шарнир се разхлопа на 10000км и му набих грес и ся сичко си е нормално.

Comment

Качествените носачи трябва да издържат поне 80 000 км. казвам поне! Какви са тези 10к 15к?
                            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
                              мойте са от алекс ауто. вече 15 000 км. единия шарнир се разхлопа на 10000км и му набих грес и ся сичко си е нормално.
                              А каква марка са?
                              Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                              Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                              Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                              Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                                Качествените носачи трябва да издържат поне 80 000 км. казвам поне! Какви са тези 10к 15к?
                                АБе в България и 30 000км са си чист късмет според мен...ТУка условията са ЕКСТРЕМНИ за всяка една част от окачването...
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X